LÅT OSCARS SÄLJA DIN BOSTAD

Vi har gedigen erfarenhet av försäljningar i Stockholms innerstad och närförorter. Vi har sedan 2001 förmedlat mer än 4 000 bostäder i alla storlekar och med olika förutsättningar. Sedan starten 2001 har vi framförallt specialiserat oss mot Östermalm och Vasastan där vi idag har en enorm spetskompetens och där de flesta av våra försäljningar har skett.

För våra säljare är Oscars ett kvalitetsmärke som förknippas med hög kvalitet och kompetens. Du kan känna dig trygg med ditt val av mäklare!

ATT VÄLJA MÄKLARE

När du väljer oss mäklare på Oscars så har du valt möjligheten till en riktigt lyckad försäljning. Vårt team består av skickliga och erfarna mäklare som med stort personligt engagemang alltid ger det lilla extra som behövs vid en försäljning. Förutom den enorma spetskompetensen vi besitter i vår yrkesroll så är vi själva boende i såväl Vasastan, Gärdet, Östermalm, Södermalm och Lidingö. Det gör att vi känner till alla områdens fördelar och har en enorm lokalkännedom inte bara på pappret.

För de flesta är processen att sälja sitt hem den största privatekonomiska affär du gör i livet och med många frågetecken som vi kan räta ut åt dig. Vi vill i vara enskild affär hålla högsta möjliga kvalité och alltid ligga i framkant. Vår ambition och krav på oss själva är att överträffa dina redan högt ställda förväntningar.

VAD ÄR DÅ ER BOSTAD VÄRD?

Låt oss värdera din bostad! Det är ditt första steg till en framgångsrik försäljning. Det finns många faktorer som påverkar värdet av er bostad. Framför allt är det läget, vilket kan betyda så många olika saker; adressen ni bor på, högt upp i huset, utsikt, karaktär osv. Listan kan göras lång. Med Oscars långa erfarenhet av fastighetsbranschen vet vi hur vi ska värdera den sammantagna helheten. Vi på Oscars ger inga glädjekalkyler utan vi värderar ditt boende så att vi kan stå för det vi säger.

Med vår kunskap om fastighetsmarknaden och vårt stora personliga engagemang ger vi bästa förutsättningar för en lyckad försäljning. För dig innebär det att du kan känna dig trygg med att vi kan bostadsmarknaden där just du bor och vi ser fram emot att just din bostad ska bli din och vår nästa framgång!

SÅ FÅR NI BÄST BETALT

Valet av din mäklare som kommer att representera er bostad är nästa steg i försäljningen. Din mäklare kontaktar i ett tidigt skede våra potentiella köpare i vårt breda kontaktnät men vi ser också vikten av att i de flesta fall låta hela bostadsmarknaden få en möjlighet att välja just din bostad.

Som i så mycket annat är det förarbetet som lägger grunden till ett lyckat resultat. Varje hem är unikt och det är vårt jobb att lyfta fram det så att du får bäst betalt. Genom att marknadsföra ert hem på ett inspirerande och attraktivt sätt med många vackra bilder och väl genomarbetade texter vill vi väcka nyfikenhet hos intressenterna. Vår uppgift är att göra just ert hem så attraktivt i konkurrensen att det prioriteras av dem som söker en ny bostad. Bilderna, som tas av vår yrkesfotograf, ska visa det där lilla extra som gör en köpare nyfiken och vill veta mer.

Vi samarbetar också med flera home styling firmor i de fall ni behöver hjälp med ansiktslyftning av ert hem.

Vi tar alltid kontakt med berörd förening innan försäljning så att vi har ett bra och korrekt skriftligt underlag inför den kommande visningen. Vi säkerställer även givetvis all annan information vi behöver för att kunna möta köparnas frågor.

KONTRAKTSSKRIVNING

När budgivningen är avslutad försöker vi hitta en tid så snart som möjligt för undertecknande av köpeavtalet. Det är först då som försäljningen är klar. Då träffas säljare, köpare och din mäklare på vårt kontor på Storgatan. Om någon part inte kan närvara löser vi det på distans eller med hjälp av fullmakt. För att båda parters skull läser vi igenom avtalet noggrant och förklarar eventuella villkor så att alla känner sig trygga. Vi på Oscars har god vana vid internationella köpare som juridiska personer.

TILLTRÄDESDAGEN

Försäljningen avslutas på tillträdesdagen. Då träffas säljare, köpare och mäklaren igen. Oftast träffas vi på köparens bank och mäklaren har förberett all kontakt med köparen och säljarens bank.

Båda parter undertecknar likvidavräkning och vid fastighetsköp, ägarlägenhet eller andelsrätt även köpebrev. Sedan erläggs resterande köpeskilling och eventuell pantsättning löses bort.

Vi finns där för er även efter avslutad affär. Ni är alltid välkomna att kontakta oss för såväl ekonomisk som juridisk rådgivning.

MARKNADSFÖRING

Att synas och marknadsföra sin bostad på relevanta forum är helt avgörande för att få till en lyckad försäljning! Därför syns vi med stora högkvalitativa färgannonser i SvD, i många fall med en helsida för just er bostad. Även lokal annonsering i tex ÖstermalmsNytt efter överenskommelse. Vi lanserar alla våra bostäder under till salu på vår mycket välbesökta hemsida. Ni syns dessutom på Hemnet, Booli, Hitta hem, Blocket bostad och på bostadsboxen DI.se. Din bostad syns även i vårt attraktiva skyltfönstret på vårt kontor här på Storgatan 29 samt utvalda bostadsannonser på Handelsbanken, Östermalmstorg. Allt för att just ert hem ska få bästa möjliga exponering.

DAGS FÖR VISNING

Varje affär är unik och kräver en speciellt anpassad marknadsföring. Hög servicenivå innebär att vara tillgänglig och se till era önskemål samt använda vår samlade erfarenhet och kompetens. Det vanligaste är så kallade öppna visningar där alla är välkomna. Visningstiderna annonseras ut såväl i våra generösa fyrfärgsannonser och på Internet. Våra köpare ges även möjlighet att besöka våra förhandsvisningar som sker innan de offentliga visningarna.

Ibland väljer du som vår uppdragsgivare att ha enskilda visningar. Då bokar vi ett personligt möte med köparen och besöker din bostad.

I de fall du som säljare önskar en mer diskret försäljning så anpassar vi vår marknadsföringsplan efter det och arbetar med vårt breda kontaktnät och tar fram köpare genom det.

EN NÖJD SÄLJARE ÄR EN LYCKAD AFFÄR

Vårt mål är alltid att du ska vara mycket nöjd. Det är en förmån och den yttersta bekräftelsen på att vi lyckats när du kommer tillbaka till oss eller har rekommenderat oss till någon av dina bekanta.

Det är vi mycket tacksamma för och det ger oss ny inspiration och energi att fortsätta bli ännu bättre.

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se