VI GÖR SKILLNAD!

NÄR OSCARS STARTADES 2001 VAR MED VILJAN OCH INTENTIONEN ATT VARA ETT FASTIGHETSMÄKLERI SOM GÖR SKILLNAD.

I det innefattar vi i alla de perspektiv och nyanser som olika försäljningar innebär. Vi har bestämt oss för att vid våra försäljningar ska vår nivå på engagemang, kompetens och förmåga till rätt val av försäljnings strategi vara på högre nivå än andra mäklarkontor. Och det har varit en strävan vi uppnått. Vi vågar lova att du som säljare märker det - att vi gör skillnaden för dig under försäljningsprocessen.

framgångsrika förmedlingar

Vi mäklare på Oscars har dokumenterad erfarenhet av framgångsrika förmedlingar av hem i Stockholms innerstad. Vår ambition och krav på oss själva är att alltid prestera på topp och sträva efter att överträffa dina redan högt ställda förväntningar. Som i så mycket annat är kvalitet något som kostar lite mer. Därför har vi valt att arbeta med arvodesmodeller som skräddarsys efter en personligt överenskommen försäljningsstrategi. För vi kan se att en försäljning genom oss leder till bättre betalt. Så uppenbarligen är det god affär att genom oss säkra upp kvaliteten.

mer än 4 300 bostäder

“Som framgångsrikt Fastighetsmäkleri har vi sedan starten 2001 förmedlat mer än 4 300 bostäder. Hem i alla storlekar och förutsättningar. Det är vi mycket stolta över!”

Många av våra försäljningar är underhandsförsäljningar. Vilket innebär att vi hittar din köpare i vårt köpregister. Den typen av diskret matchning är mycket uppskattad och kanske passar den metoden dig också? Skicka in en intresseanmälan (här ska det gå att klicka på det ordet och komma till formulär kontakta oss sidan) så kontaktar vi dig inom kort.

lång yrkeskarriär och livserfarenhet

Vi mäklare på Oscars är ett team av skickliga och erfarna mäklare med lång yrkeskarriär och livserfarenhet. Det har vi med oss i vårt arbete och med stort personligt engagemang och tillgänglighet ger vi det "lilla extra" som behövs vid din försäljning. Vi är mycket skickliga förhandlare, det har åren och rutinen av ett stort antal försäljningar givit. Sammanfattningsvis så älskar vi vårt arbete och brinner för att tillsammans med dig nå vårt gemensamma mål - att vi gör skillnaden för dig under försäljningsprocessen.

Vi har en stark laganda där vi hjälper varandra och därmed din försäljning precis så mycket som behövs. Så med oss får du inte bara din mäklare utan också hela mäklar-teamets support på köpet.

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se