VI KAN VÄRDERA DIN
BOSTAD I STOCKHOLM

Det är alltid viktigt att vara ordentligt förberedd när man söker en ny bostad eller planerar att sälja sin lägenhet. Vi hjälper gärna till med att värdera din bostad i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av lägenhetsvärdering och kan hjälpa dig att hitta rätt.

Många säljare och köpare känner att det är tryggt att anlita en mäklare som har stor erfarenhet av bostadsvärdering i Stockholm. En väl förberedd försäljningsprocess gör att allt går snabbt och smidigt när man har hittat ett nytt boende och vill sälja så fort som möjligt.

LÅNG ERFARENHET AV ATT
VÄRDERA BOSTAD I STOCKHOLM

Vi har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden i Stockholm och kan därför säkerställa att bostadsvärderingen går till på ett korrekt sätt.

Det är självklart att vilja veta vad lägenheten är värd om den ska säljas. Men det kan även vara bra att låta oss genomföra en bostadsvärdering om du planerar att sälja lägenheten lite längre fram.

När du anlitar oss för att värdera din bostad i Stockholm så är det flera aspekter som spelar roll för det slutgiltiga priset. Bostadens läge, utformning och skick är förstås viktiga vid en lägenhetsvärdering, men även efterfrågan på bostäder i det aktuella området spelar roll. Ränteläget, lånesituationen och det aktuella utbudet i ditt område.

EN BOSTADSRENOVERING KAN BLI
KICKEN SOM DU BEHÖVER

En lägenhetsvärdering och en uppdatering om läget på marknaden kan bli kicken som du behöver för att genomföra en efterlängtad försäljning. I vissa fall kan det också leta till att du avvaktar, vi går in med öppna ögon och utan fördomar när vi hjälper dig att värdera bostad i Stockholm. Oavsett slutresultatet så är det alltid relevant att utföra en kompetent bostadsvärdering.

SÅ HÄR GÅR DU TILL VÄGA OM DU VILL ATT VI SKA UTFÖRA EN LÄGENHETSVÄRDERING I STOCKHOLM:

1: Tag kontakt med oss och delge oss alla de uppgifter vi behöver för att genomföra en värdering.

2: När vi har fått uppdraget på vårt bord så ringer vi upp och bokar en tid för värderingen.

3: En av våra erfarna mäklare kommer på besök och går tillsammans med dig igenom din bostad. Vi ser till att mäklaren har kunskaper och lokalkännedom om just ditt område. Därefter får du en värdering, muntligt eller skriftligt väljer du själv.


Du förbinder dig inte för något om du låter oss värdera din bostad i Stockholm. Låt oss göra en bostadsvärdering, på Stockholms heta bostadsmarknad är det aldrig fel att ha full koll på läget!

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se