Våra områden

När du ska sälja din bostad kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig hela vägen. Vi har lång erfarenhet och gedigen kompetens av försäljningar av lägenheter och villor. Vi är verksamma i Stockholms innerstad samt dess närområden.

 • Östermalm

  Östermalm är platsen för dig som vill ha nära till allt. Som en av Stockholms allra mest centrala stadsdelar som i väst angränsar direkt till Stockholms centrum.

  Östermalm erbjuder en vacker boendemiljö med anor från flera forna sekelskiften. Här rymms både villor, lägenheter och studentbostäder i varierande stil. Gångavstånd till centrum och bra kommunala transportmedel av flera slag är en av de stora fördelarna med att bo på Östermalm.

  Trots Östermalms centrala läge ligger det ett lugn över gatorna. Bortom de allra mest centrala stråken kan man nästan ana känslan av småstad när man strosar mellan de vackra byggnaderna. Här blir storstadspulsen inte lika tryckande, en plats där människor lever och trivs. Stukatursmyckade lägenheter, stora balkonger och många grönområden tillhör omgivningarna för Östermalmsbon. Närheten till havet och en vacker utsikt över Djurgården är annat du kan njuta av här på Östermalm. Miljön är slående vacker, stämningen lugn och god, ingen annan stans får du chansen att avnjuta ett sådant lugn mitt i en pulserande huvudstad.

  Låt någon av våra mäklare berätta mer om detta område. För att komma i kontakt med våra mäklare klicka här!

 • Vasastan

  Vasastan är en pampig stadsdel med det mesta av bebyggelsen centrerad kring 1850-talet. De vackra husen hyser rymliga lägenheter med högt i tak och intressanta planlösningar och snitt. Svallande takterasser och vackert smyckade balkonger hör också till det som Vasastan har att erbjuda. Vasastan präglas av en elegans som är svår att finna någon annan stans, en rakryggad stadsdel som stoltserar med sin charm. I Vastastan finns även många mer moderna byggnader, men alla med samma angenäma prägel.

  Vasastan är en lugn stadsdel där både barnfamiljer, par och studenter lever och trivs. För den som vill ha nära till allt är platsen idealisk, Stockholms centrum ligger precis runt hörnet och kommunikationer både in mot stan och vidare norrut är mycket goda, Stockholms Centralstation ligger på gångavstånd. Här ges många möjligheter till shopping, café och restaurangbesök för alla smaker. Med en överhängande känsla av hamroni hälsas du varmt välkommen till Vasastan.

  Låt någon av våra mäklare berätta mer om detta område. För att komma i kontakt med våra mäklare klicka här!

 • Kungsholmen

  Kungsholmens fräscha, moderna byggnader och närliggande grönområden inbjuder till ett bekvämt och trivsamt boende mitt i Stockholm. Närhet till allt är ett ledord som lockar många till Kungsholmens fridfulla kvarter. Kungsholmen kombinerar hög livskvalitet och lugn med en härlig bomiljö belägen mitt i centrala Stockholm, tätt intill händelsernas centrum. Den som inte längtar efter att leva mitt i en pulserande storstad men ändå vill komma nära det centrala Stockholmslivet kommer trivas här på Kungsholmen.

  Kungsholmen bjuder på ett rikt och livfullt företagsklimat i en funktionell och modern miljö. Också bostäderna har en modern och fräsch karaktär som passar både stora och små hushåll. En luftig stadsplanering med lokala grönområden och parker bäddar in Kungsholmen i en småstadskänsla som är helt unik och som Kungsholmsborna själva värnar mycket om. Den som fäster stort värde vid harmoni och trivsel, vackra promenadstråk och bedårande havsutsikt kommer att kunna slå sig till ned och trivas här. Kungsholmen passar alla som vill leva ett centralt men rofyllt liv.

  Låt någon av våra mäklare berätta mer om detta område. För att komma i kontakt med våra mäklare klicka här!

 • Södermalm

  Södermalm karakteriseras av en unik variation och ett rikt kulturliv. På Söder finns ett bostadsutbud som passar allt från studenter till stora familjekonstallationer. Här blandas arkitektur med anor från 1300-talet med toppmodern bebyggelse, här blandas lugna kvarter och många grönområden med ett vimlande tempo på stadsdelens mest centrala gator. Den kuperade miljön och de många grönområdena skapar en livfylld känsla av småstad i storstaden. Många söderbor värderar variationen, mångfalden och kulturen som viktigaste söderdrag.

  Söder är en perfekt plats för att skapa sig ett lokalt liv mitt i centrala Stockholm. Kulturutbudet och mycket stor och här finns en nisch som passar alla.

  Lugna, idylliska kvarter blandas med ett inbjudande uteliv och många intressanta lokala traditioner. Södermalm bjuder också på en blomstrande företagsamhet. Här frodas företag inom en mängd olika branscher.

  Det kuperade stadsdelen Södermalm har en mycket speciell karaktär. De många olika nivåerna ger vacker byggnadsstruktur och mycket vacker utsikt över havet och Kungsholmen även i stadsdelens inre områden. Kuperade grönområden inbjuder till fysisk aktivitet, friluftsliv och många promenader.

  Låt någon av våra mäklare berätta mer om detta område. För att komma i kontakt med våra mäklare klicka här!

 • Gamla stan

  Det är svårt att tänka sig någon mer unik boplats än en i Gamla Stan. Denna otroliga arkitektur och små, ringlande gator skapar en atmosfär som bara kan upplevas här. Gamla Stan är en liten stadsdel med stadsplan och arkitektur med ursprung redan från 1200-talet. I de vackra gamla husen ryms främst mindre lägenheter med lite annorlunda planlösningar. Varje lägenhet är helt unik och inbjuder till uppfinningsrikedom för att ge sitt hem en personlig prägel.

  Gamla Stan ligger mitt i händelserna centrum. Härifrån har du nära till allt, jobb, centrum, shopping och uteliv. Den som lever ett aktivt liv och vill känna staden pulsera omkring sig har kommit helt rätt. Gamla Stan är en inspirerande miljö som inbjuder till kreativitet och livsanda. Visst finns turiststråken och sovenirbutikerna, men Gamla Stan har så mycket mer att bjuda på än detta. Gamla Stan är till exempel ett av Stockholms restaurangtätaste områden.

  Den som vill bo centralt i en unik miljö bör absolut söka sig till Gamla Stan.

  Låt någon av våra mäklare berätta mer om detta område. För att komma i kontakt med våra mäklare klicka här!

 • Lidingö

  Alldeles intill centrala Stockholm ligger Lidingö med sina vackra grönområden och rymliga villor. Här vävs havet, naturen och boendemiljön samman till en härligt grönskande plats att bo och vistas på. Villorna bjuder på en vacker variation mellan klassiskt och modernt och här finns alla möjligheter för den som gärna bygger om, pysslar och renoverar. Den som önskar ett toppmodernt och rymligt hem finner även detta här på Lidingö. Möjligheter till sport- och friluftsliv finns överallt på ön bland utbredda grönområden, idrottsanläggningar och golfbanor. Lidingö bjuder på ett inspirerande företagsliv med stor företagsanda och ett härligt arbetsklimat. För den som arbetar i centrala Stockholm är kommunikationsmöjligheterna för pendling mycket goda.

  Närheten till havet är det som länge lockat människor till vackra Lidingö. Utsikten över skärgården är slående vacker från Lidingö strand och båtplatser finns längs hela ön. Söker du en bostad med ljudet av storstaden i ena örat och havsbrisen i det andra så är Lidingö platsen för dig.

  Låt någon av våra mäklare berätta mer om detta område. För att komma i kontakt med våra mäklare klicka här!

 • Djursholm

  Djursholm är ett stort område i Danderyds kommun. Djursholm består främst ett mycket vackert villaområde med anor från sekelskiftet kring år 1900, som blandas med fräscha, moderna inslag. Stora grönområden och det långa kustbandet ut mot Stockholms skärgård skapar en unik och otroligt vacker miljö. Här är det många som finner lugnet och hemfriden i kontrast till storstaden, som ändå ligger bara ett stenkast bort.

  Djursholm är en plats för den som vill söka lugnet utan att landa för långt bort från jobb och skola i Stockholms centrala delar. Stadsmiljön och byggnaderna är varierande öppnar för både stora och små familjer att hitta just vad de söker. Mindre renoveringsprojekt i närheten av Djursholms Slott eller sjötomt med egen båtplats, möjligheterna här är oändliga. Vad som också utmärker Djursholm är de förförande grönområden som omsluter hela samhället. Pampiga träd och vida naturmiljöer finns så gott som alltid precis utanför dörren. Trots att det bara tar runt 25 minuter med bil för att vara tillbaka på Stockhoms mest centrala gator känns storstaden här i Djursholm väldigt långt borta.

  Låt någon av våra mäklare berätta mer om detta område. För att komma i kontakt med våra mäklare klicka här!

 • Danderyd

  är en mycket välkomnande kommun som toppar tidningen Fokus årliga ranking av Sveriges kommuner. Detta på grund av Danderyds gynsamma företagsklimat, en väl utbyggd social service och den vackra naturen. Det attraktiva läget, endast ett stenkast från Stockholms innerstad, gör Danderyd till en optimal plats att leva för den som önskar en lite lugnare miljö utan att tappa närheten till stan. Här finns vackra villor med rymliga trädgårdar och utsikt mot Stockholms hänförande skärgård, endast 20 minuter från City.

  Varierande boendemiljöer och ett högt utbud av social service gör att Danderyd lämpar sig utmärkt som bostadsort för barnfamiljen. I Danderyd är naturen aldrig långt borta och möjligheterna till ett rikt sport- och friluftsliv är goda. Danderyds stadsmiljö är även denna mycket vacker och präglas av en härlig blandning mellan gammal och ny arkitektur. Danderydsborna visar i flera undersökningar att de trivs mycket bra i sin kommun. I Danderyd finns en plats för alla.

  Låt någon av våra mäklare berätta mer om detta område. För att komma i kontakt med våra mäklare klicka här!

 • Nacka

  Nacka är en mångsidig kommun belägen endast minuter från centrala Stockholm. Nacka rymmer all den service som vardagslivet kräver, skola, sjukvård, jobb, shopping och mat samtidigt som storstaden Stockholm bara ligger ett litet stycke bort. Nacka hyser ett brett utbud av så väl villor som lägenheter i både äldre och mer modernt utförande. Här kan både du som letar efter en bekväm och central bostadsrätt och du som vill ha ett vackert trähus med lite renoveringsprojekt hitta vad du söker.

  Den mångsidighet som Nacka har att erbjuda tilltalar många och passar såväl småbarnsfamiljen, som studenten eller den stora familjen, här finns ett läge för alla. Stora, inbjudande grönområden och nära till havet passar den som önskar närhet till naturen. För den som vill bo centralt med möjlighet till shopping och korta gångavstånd till stationer och pendlingsmöjligheter har Nacka Stad mycket att erbjuda. Nacka bjuder även på ett rikt företagsliv med många möjligheter till arbete. Om Nackaborna själva får välja är de mångsidigheten de högst värderar.

  Låt någon av våra mäklare berätta mer om detta område. För att komma i kontakt med våra mäklare klicka här!

 • Saltsjöbaden

  Saltsjöbaden är ett idylliskt område för dig som vill bo rymligt, en bit utanför centrala Stockholm. Saltsjöbaden har vuxit fram ur ett folkkärt besöksmål för Stockholmsbor som önskade komma bort från storstaden och idag är Saltsjöbaden bebyggt med vackra, rymliga villor för permanetboende. Villorna är byggda i blandade stilar som smakfullt kombinerar det traditionella med det moderna. Oavsett om du faller för en toppmodern och stilrent byggd stenvilla eller en mer klassisk trävilla kommer du att hitta vad du söker här i Saltsjöbaden.

  Lugnet som lägger infinner sig i Saltjöbaden passar alla som söker sig något annat än storstadsvimlet. Här sägs naturen genom sin vackra grönska och extra salta vatten bidra till ett hälsosamt liv. Saltsjöbaden erbjuder stora grönområden och kustband som inbjuder till sport- och friluftsliv av alla slag. Seglingen är för många en av de främsta komponenterna. Trots den rofyllda stämningen är Stockholms pulserande stadsliv inte långt borta och många utnyttjar de goda pendlingsmöjligheterna för att ta sig till jobb och skola i innerstaden.

  Låt någon av våra mäklare berätta mer om detta område. För att komma i kontakt med våra mäklare klicka här!

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se